PowerMate Company News

Kapılar PowerMate® Türkiye ile açılıyor

Posted by Contributing Editor on Fri, May 23, 2014

PowerMate® – TÜRKİYE (Mayıs 2014 itibarıyle iş ortağıdır)

 LPM-PA049652 PowerMate Blog CTA 2014/05/23

PowerMate staircase
 

PowerMate®’in üreticisi L P International, bugün PowerMate® Türkiye’yi, İstanbul’da yerleşik Çanaklı ailesinin işbirliğiyle, kurduğunu ilan etmekten mutluluk duymaktadır.

Türkiye’deki iş, ağabeyi  Dr. Fatih Çanaklı’ya göre “çok çalışkan, ileri görüşlü bir işadamı ve usta bir çilingir olan” Bedri Cengiz Çanaklı tarafından kurulmuştur. Türk müşterilerine,  geniş bir yelpazedeki kaldırma (lift) gereksinimlerinde ve birçok farklı uygulamada PowerMate®’ in sunduğu faydaları anladılar.

Çanaklı ailesi kilit ve kasa işinde uzun yıllar yorulmaksızın çalışarak, İstanbul’da oldukça ünlü bir güvenlik firması olan ACR Kilitleme Sistemleri’ni kurdular.  Büyük kasaları, çelik dolap ve kapıları taşımak bir dizi zorluk oluşturmaktaydı ve Türkiye’deki merdivenler muhtemelen dünyadaki hiçbir merdivene benzemiyor! (Aşağıdaki resme bakınız. Kamondo merdiveni, Galata, İstanbul)

describe the image

Bay Çanaklı’ya gore Türkiye’de karşılaştıkları en büyük sorun değişim. Hamallar veya Hammallar, (taşıyıcı anlamına gelen Arapça kökenli bir Türkçe kelimedir) yüzyıllardır ürünlerin geleneksel taşınma yolu oldular (üst soldaki resme bakınız). PowerMate®’in sağladığı yenilikçi yolun karşısında, hamalların veya insan gücünün gelenekten beslenen alışılmışlığı durmaktadır. 

L P International Inc.’ in kökleri bir aile şirketine dayanmaktadır ve PowerMate® markasını Türkiye’ye getirmede Çanaklı ailesi ve ekipleriyle birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz!. CE belgelendirmesine sahip yeni ve daha iyi bir teknolojiyi Türk pazarına sunmaktaki tutku, merak ve adanmışlıklarını paylaşıyoruz.

PowerMate® Türkiye, PowerMate® ailesine hoşgeldiniz!

 LPM-PA049652 PowerMate Blog CTA 2014/05/23  PM Turkey.fw

Paul Gazik
İş Geliştirme,

PowerMate® – L P International Inc.

Tel: 1-519-759-3292 ext. 103
e-mail: pfg@PowerMate.info
URL: www.powermate.info

Mr. Bedri Cengiz Çanakli
İş sahibi,

PowerMate® Türkiye

Tel: +00 90 216 680 01 01
e-mail: info@acrkilitleme.com
URL: www.acrkilitleme.com, www.kasa.com.tr

 

PowerMate Türkiye bayisine basvurun

L P International Inc. hakkında:

L P International Inc. PowerMate® markası adı altında merdiven çıkan el arabaları,  araçlar için bagaj kapağı liftleri  (LiftGates), ve değer katılmış aksesuarlar içeren, istek halinde CE standartlarında  ürünler  üretmektedir. L P International Inc. 1976 yılından beri aynı sahiplerin yönetiminde, binlerce PowerMate® Güvenli Taşıma Sistemleri üretmiş ve dünya çapında satmıştır. Şirket merkezi Brantford, Ontario, Kanada’dadır.  En üst düzey kalitede ürünler sağlamasının yanı sıra, üstün operator eğitimleri ve müşteri hizmetleri nedeniyle  mükemmel bir üne sahiptir. Daha detaylı bilgi için lütfen linki tıklayınız: www.powermate.info


Tags: powermate, dealer, Hamal, merdiven çikan, merdiven arabası