PowerMate Company News

Elektrische trappenklimmers in België!

Posted by Contributing Editor on Tue, May 20, 2014

AVERO HANDLING – BELGIE (PARTNER SINDS NOVEMBER 1999)

Mr. Frederik Verhoye

LPM-PA049652 PowerMate Blog CTA 2014/05/20

 

Avero Handling is de specialist in elektrische trappenklimmers, materiaalliften, laadliften en intern transportmateriaal.

Bij het leveren van goederen wordt men vaak geconfronteerd met het verplaatsen van zware goederen over trappen. Met een "gewone" steekwagen wordt de rug al te vaak, te zwaar belast. Om hiervoor een oplossing te bieden zijn wij in 1998 van start gegaan met de verdeling van de PowerMate elektrische trappenklimmers: veilig, ergonomisch en snel!

Reeds een jaar later, in 2000, zijn wij ook ons ook gaan toeleggen op de verdeling van andere ergonomische hulpmiddelen voor het verplaatsen van zware en volumineuze goederen zoals materiaalliften, montageliften en laadliften voor bestel- of vrachtwagen.

Avero Handing deelt de PowerMate filosofie om een veilige werkomgeving te creëren voor mensen die geconfronteerd worden met zware en moeilijk te verplaatsen lasten op de werkplek. Dankzij de investering in de PowerMate zijn de bedrijven sterker geworden en maken ze meer winst aangezien ze dezelfde taken veiliger en met minder personeel kunnen uitvoeren.

Daar waar de meeste PowerMate partners alle producten aanbieden hebben Mr. Verhoye en het Avero Handling team zich toegelegd op de PowerMate LE 1 en de PowerMate LG laadliften. Door de jaren heen hebben ze dit product op de kaart gezet in België en is PowerMate een begrip geworden onder de professionals.

LE-1 on stairs with hearth  LG with copier
 

Indien u wilt ontdekken wat deze PowerMate producten echt uniek maakt op de markt, klik dan door naar de volgende blog posts:

Unique LE-1 Motorized Dolly

Benefits of Our Tail Gate Lift "LiftGate"

 

LPM-PA049652 PowerMate Blog CTA 2014/04/03b LPM-PA049652 PowerMate Blog CTA 2014/05/20

Paul Gazik
Business Development,

PowerMate® – L P International Inc.

Ph: 1-519-759-3292 ext. 103
e-mail: pfg@PowerMate.info
URL: www.PowerMate.info

Mr. Frederik Verhoye
Commercieel Afgevaardigde,

Avéro Handling

Tel: +32 (0)51 48 02 05
e-mail: Info@averohandling.be
URL: www.averohandling.be

 

Neem contact op met uw distributeur België

 

About L P International Inc. :

L P International inc. is de fabrikant van de PowerMate® trappenklimmers, laadliften en accessoires. Al deze producten zijn ontworpen volgens CE normen. L P International inc. is opgericht jn 1976 en wordt nog altijd geleid door dezelfde familie. De hoofdzetel bevindt zich in Brantford, Ontario, Canada In al deze jaren hebben ze duizenden PowerMate® producten verkocht wereldwijd en een schitterende reputatie opgebouwd inzake kwaliteit, opleidingen en service. Voor meer informatie surf naar: www.powermate.info

Tags: LiftGates, Elektrische steekkar, electric trolley, Traplopers, stair runners, Gemotoriseerde steekkarren, Motorized trolley, chariot pour descendre des charges dans escalier, Cart to lower loads in staircase, chariot monte escalier electrique, stairlift electric trolley, Chariot électrique, electric cart, Monte-matériaux d'escalier, stair hoist, Chariot ascenseur d'escalier, stair lift truck, Appareil élévateur d'escalier, stair lift, Chariot motorise, motorized cart, Power mate, LG laadliften, tail gate lifts, safety lifting solutions